Протягом зимових морозних днів саме час почати балувати себе смачною і незвичайною кавою. Нові поєднання, способи приготування, рецептури - все це здатне відкрити «двері» в раніше незвідані місця смакових комбінацій. Якщо класичний рецепт латте, капучино, американо або еспрессо вас більше не вражає - рекомендуємо взяти на замітку кілька вдалих зимових рецептур. Вони чудово підійдуть як для повсякденного приготування, так і на свята.
Зазвичай рецепти кави в основі складаються з натуральних кавових зерен, які гармонійно обіграються тими чи іншими додатковими компонентами. Щоб напій вийшов смачний і ароматний, рекомендуємо добре вибирати склад, уникаючи купажів зі штучними добавками. Завдяки натуральній і якісній сировині приготування латте, капучино, американо або еспрессо виправдає ваші очікування. На виході ви отримаєте корисний і приємний на смак напій, який дозволить повною мірою відчути прекрасну зимову пору року.
Перед початком приготування підготуйте:
Приготуйте каву, з'єднавши подрібнені зерна з какао. Готовий напій процідіть в чашку, потім додайте корицю і цукор. Як декор можна використовувати вершки, шоколад або печиво. На смак кава нагадує різдвяний пряник з характерним присмаком кориці.
Перед приготуванням підготуйте:
Приготуйте класичний американо. У чашку покладіть кульку морозива, і вилийте готовий напій, проціджуючи через сито. Як декор використовуйте вершки, шоколад і крихту печива. Така кава має виражену вершкову ноту з легкою кавовою гірчинкою.
Перед приготуванням підготуйте:
У процесі приготування всі інгредієнти з'єднайте в одній чаші й добре збийте до утворення піни. Далі напій перелийте в чашку і прикрасите карамеллю, прянощами або шоколадом. Таку каву неможливо порівняти з чим-небудь. Перший ковток нагадає класичні ноти, але варто йому почати розкриватися - зовсім інші відчуття.
Приготування кави можна здійснювати як за суто класичними рецептурами, так і впроваджувати нові рішення. Кожен раз дотримуючись балансу компонентів, ви можете самі створювати цікаві смакові комбінації.