На приготування піци потрібно не більше 20 хвилин, а ось на її приготування потрібно більше сил і часу. Але, з іншого боку, піца-блюдо не тільки швидке і дешеве, але і дуже смачне.
Якщо їх буде багато, піца вийде невдалою.
Піца на тонкому хрусткому тісті, з сиром, ковбасою або морепродуктами – що може бути смачніше! Але піца-це не тільки ситно, але і дуже корисно. Адже в ній міститься велика кількість білка, який надовго насичує організм, а також клітковини, що поліпшує травлення. Так що, якщо ви любите смачненьке, але хочете залишитися струнким, піцу їсти потрібно обов'язково!
На замітку: якщо ви на дієті та хочете з'їсти чогось смачненького, піца - саме те! Тому що в 100 г цього італійського блюда міститься всього 200 калорій.
Є ще один секрет приготування ідеальної піци - тісто має бути особливим. Його роблять з борошна грубого помелу, висівок і клітковини. Саме такі продукти допомагають не повніти, а худнути. І якщо використовувати їх в приготуванні піци, вона вийде низькокалорійної, але такою ж смачною, як в ресторані! Як приготувати:
Тісто: просіяти пшеничне борошно (можна замінити вівсянкою або іншими висівками), додати сухі дріжджі, сіль, цукор, воду, оливкову або соняшникову олію кімнатної температури і замісити тісто. Накрити рушником і залишити на 20 хвилин. Розкачати тісто і викласти у форму для піци діаметром 25 см, змащену оливковою олією. Поставити в духовку, нагріту до 180 градусів і випікати до коричневого кольору.