Сьогодні: Пн, 29-04-2024    12:24:53
Житомир » Новини » Житомир » 2019 » Март » 13 » 09:58:53

Протягом двох років у Житомирі проведуть реконструкцію основних водопровідних мереж

13-03-2019, 09:58:53 794 Коментарі 0 Читать на русском

Протягом двох років у Житомирі проведуть реконструкцію основних водопровідних мереж
Комунальне підприємство "Житомирводоканал" за кошти Світового банку має провести роботи з реконструкції основних магістральних мереж міста. 

Підприємство планує незабаром розпочати роботи на 9,5 км мереж, інформує Житомир тудей.
 

"Незабаром розпочнеться реконструкція водопровідних мереж за проектами Світового банку, який надає кредитні кошти. Маємо проектно-кошторисну документацію. Хочу зауважити, що реконструюються основні 9,5 км магістральних мереж, які виходять з другого підйому КП „Житомирводоканал“. Перша ділянка – це вулиця Чумацький шлях – Родонова – Івана Павла ІІ – Західна, район Мальованки. Друга ділянка – це найбільший трубопровід, який є в нашому місті і проходить переважно по вулиці Каховській. 

Третя ділянка йде по вулиці Чуднівській, повертає на провулок Нагірний, далі йде через дюкерний перехід, повертає на землі Зарічанської селищної ради та через дюкерний перехід виходить на вулицю Шевченка. Майже всі дюкерні переходи – 95% – будуть реконструйовані. Основними методами реконструкції є санація трубопроводу, метод горизонтально направленого буріння, при якому не порушується асфальтне покриття, та відкрита траншейна прокладка", – пояснює директор КП "Житомирводоканал" Андрій Нікітін.


Згідно з графіком роботи, реконструкцію основної водопровідної мережі розпочнуть у квітні та завершать наприкінці 2020 року.

Нагадаємо, словенська компанія за $ 13,6 млн реконструює очисні споруди в Житомирі.

Тегі: водопровід, КП Водоканал, Житомир, Ремонт
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: