"Це вищий сорт сала, його ми з'їмо від початку і до кінця, тому воно коштує по 170 гривень за кілограм, – сказала продавчиня Інна Кіналевська. – Таке сало, яке по 100 гривень, потрібно з'їсти, наприклад, з серединки, а інший шматочок треба буде посмажити, бо воно тут неїстівне. А найдешевше сало перероблюється на фарш і смажиться – це сало не потрібно їсти у сирому вигляді".
"Останнім часом багато потрібно витрачати комбікорму на утримання свиней, зросла ціна на енергоносії. Якщо говорити про великі ферми, то зростає не лише ціна на утримання, а ще й потрібно виплачувати зарплатню людям, тому всі ті видатки зараз впливають на ціну. Очікуємо, що ціна на сало зупиниться, а на свинину – піде вгору", – сказав Олег Пензин.