Склад м'ясної продукції, дата виготовлення та строки реалізації повинні в повному обсязі знаходитися на етикетці виробу. Є спеціальні стандарти ТУ да ДСТУ, в яких відмічається точна рецептура та технологія приготування тих чи інших гастрономічних виробів. Якісні ковбаси на зрізі не мають дірочок, крапель вологи, при натисканні повинна відчуватися пружність поверхні. До м'ясних делікатесів відносяться:
Перш ніж купити ковбасу треба ознайомитися з інформацією виробника щодо її складу, калорійності, процентного співвідношення жирів та білків, способу виготовлення. Краще обирати ту продукцію, яка була копчена на дровах, а не на рідкому димі. Якісні делікатеси на першому місці в переліку інгредієнтів будуть містити свіже м'ясо свинини, яловичини, курятини або індичатини. Рекомендується обирати ту продукцію, яка має натуральну оболонку.
Дієтичними вважаються ті вироби, які виготовляються із м'яса птиці, наприклад, курки або індика. Яловичину і пісну свинину також можна віднести до нежирної категорії сировини для делікатесів. У склад ковбас окрім м'яса входять спеції та безпечні харчові добавки, які впливають на смакові якості продукції та терміни зберігання. М'ясні вироби найвищого ґатунку повинні мати однорідний колір по зрізу без занадто яскравого та неприродного відтінку.
Компанія Mira Meat займається роздрібною та гуртовою реалізацією м'яса та м'ясних виробів у Львові. Має власне виробництво свинини, імпорт яловичини, курятини та індичатини. У наявності завжди лише свіжа продукція, яку отримує замовник після її виготовлення в найближчі 24 години. Купити свинину та делікатеси в Mira Meat можна онлайн або в магазині з готівковим або безготівковим розрахунком. Також на сайті завжди є актуальна інформація щодо акцій та пропозицій зі знижками.